Leipzig şehrinden uçak veya helikopter ile hasta transferi

Havaalanı pisti

Leipzig şehrindeki Leipzig Halle Airport havaalanından kısa süreli tıbbi nakil hizmeti sunuyoruz - tecrübeli çalışanlarımız ile günün 24 saatinde görüşebilir ve uygun bir ambulans uçak veya ambulans helikopter ile hastanızın sağlık durumuna göre en uygun hasta nakil organizasyonunu yaptırabilirsiniz. Bizimle iletişim formu, e-posta veya telefonla he zaman rahat ve ücretsiz iletişime geçebilirsiniz.

Hava ambulans hizmeti ve uluslararası tıbbi nakiller alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübelerimiz sayesinde Almanya Leipzig içerisinde de hızlı harekete geçebilir ve hava ambulans hizmetinin tamamını tek elden organize edebiliriz. Avantajımız: Ortaklarımız tarafından Leipzig Halle Airport havaalanında tedarik edilen bir ambulans aracı doğrudan hava ambulans hizmeti için hazır bulunan ambulans jet veya helikoptere yanaşabilir. Böylece bekleme süreleri ortadan kalkar ve nakli işlemi hastanın sağlığı için en iyi şekilde gerçekleştirilir. Ayrıca, Leipzig içerisindeki hava ambulans hizmeti için gerekli onay prosedürü tıbbi aciliyet nedeniyle oldukça kolaylaştırılmıştır. Böylece sadece daha hızlı bir kalkış sağlanmış olmaz, aynı zamanda hasta naklinin tamamı mümkün olan en kısa süreye indirgenmiş olur.

Günün her saatinde ücretsiz ve bağlayıcı olmayan danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Talebiniz üzerine sadece birkaç saat içinde helikopter veya ambulans uçak ile yurtdışından tıbbi naklinizi organize ediyor Leipzig, Leipzig Halle Airport havaalanından komplike yoğun bakım nakilleri gerçekleştiriyoruz.

Leipzig kalkışlı veya varışlı yurt dışından tıbbi nakil hizmeti

Tatil esnasında geçirilen kazalar veya yurt dışında aniden ortaya çıkan hastalıklar, tedaviye hastanın kendi ülkesinde devam edilmesi için hızlı ve güvenli bir tıbbi nakil gerektirebilir. Hasta dostu kanıtlanmış tıbbi nakil hizmetimiz, Leipzig, Leipzig Halle Airport havaalanında da ailenizin ve sizin hizmetinizde. Havaalanının teknik olanaklarına göre dünyanın her bir yerinden Leipzig şehrinden veya şehrine tıbbi nakil için bir ambulans jet veya başka bir ambulans uçak organize edebiliriz. İster yoğun bakım transferi, ister yurt dışında tıbbi nakil hizmeti olsun; birçok durumda Almanya içerisinden kısa sürede hasta transferi organize ediyoruz.

Leipzig kalkışlı veya varışlı tıbbi nakil sırasında hastaya tecrübeli bir sağlık ekibi eşlik eder. Hastalarımızın yurt dışından tıbbi nakli sırasında en iyi şekilde bakımını sağlıyoruz. İhtiyaç durumunda oldukça ilgi gören kapsamlı yataktan yatağa hizmetimizi tavsiye ediyoruz: Sizi doğrudan Leipzig, Leipzig Halle Airport havaalanından ambulans uçaktan alıp ambulans aracı veya cankurtaran aracı ile hastaneye veya evinize götürüyoruz. Günün 24 saati ulaşabileceğiniz yetkili tıbbi nakil servisimizi arayın. Leipzig içerisindeki tıbbi nakil hizmeti ile ilgili bilmek istediklerinizi yanıtlıyoruz.

Leipzig Halle Airport havaalanından tıbbi nakil hizmeti

Leipzig içerisindeki kritik zamanlı tıbbi nakil hizmetlerinde hastayı mümkün olan en güvenli ve dikkatli biçimde nakledebilmek için sadece tecrübeli sağlık personeli ve tam tıbbi donanıma sahip ambulans jetler kullanıyoruz. Ambulans jetler (örn. Bombardier Learjet 35 A, Bombardier Challenger 604, Cessna Citation Bravo, Cessna Citation XLS) tıbbi nakil hizmeti sırasında mümkün olan en iyi hasta bakımını sağlamak için, gerektiğinde ek donanımla desteklenen sabit yoğun bakım donanımı ile donatılmıştır. Bu esneklik sayesinde Leipzig Halle Airport havaalanından itibaren en kısa sürede hızlı ve güvenli bir tıbbi nakil hizmeti sağlanır.

Leipzig Halle Airport havaalanında hava ambulans hizmeti için ambulans jet ve turboprop uçaklarının yanı sıra tıbbi donanımlı bir ambulans helikopter de hazır bekliyor. Böylece, varış hastanesi yeterli iniş imkanlarına sahip olduğu sürece, hastalarımıza, ambulans aracı veya cankurtaran aracına gerek kalmadan, tıbbi nakil hizmeti sunabiliyoruz.

Leipzig şehrinde pediatrik hava ambulans hizmeti

Pediatrik hava ambulans hizmeti, küçük hastalarımıza ihtiyaçları olan bakımı sağlayabilmek için özel tecrübe gerektirir. Bu nedenle Leipzig Halle Airport havaalanından çocuk hastaların uçakla transferinde sadece tecrübeli uzman pediatristler ve neonatologlar eşlik eder. Sadece son teknolojiye uygun tıbbi ekipman kullanılmakla birlikte, cihazlar havacılık şirketi tarafından devamlı olarak en iyi ve güvenilir cihazlarla değiştirilmektedir. İhtiyaç halinde yüksek güvenilirliği ile karakterize edilen ve çocuğunuzun Leipzig şehrine sağlıklı şekilde nakil edilmesini sağlayan yeni nesil transport küvözü kullanılır.

Hasta transferinin amacı, ambulans helikopterinin kullanımını mümkün kıldığı takdirde, Leipzig şehrinde bulunan uzman doktorlarla istişarede bulunarak uygun donanıma sahip bir helikopter tedarik ediyoruz ve transfer süresini mümkün mertebe kısa tutmak için hastanelerin helikopter pistlerini kullanıyoruz.

Leipzig kalkışlı diğer hava ambulans hizmetleri

Leipzig şehrinde yurt dışından acil tıbbi nakil, ağır tıbbi nakil ve pediatik nakil gibi hizmetlerin yanı sıra, güvenilir tıbbi hava taşımacılığı hizmeti veren kurum olarak kritik zamanlı organ nakilleri ve kan nakli de gerçekleştiriyoruz. Bu tür özel hava ambulans hizmetlerini dahi sadece kısa bir hazırlık süresi ile Leipzig Halle Airport havaalanından gerçekleştirebiliriz. Bu değerli medikal yükü mümkün olan en kısa sürede varış noktasına ulaştırabilmek için, hastanelerin iniş pistlerini kullanabilen tıbbi nakliye uçakları veya özel donanımlı ambulans helikopterler tedarik ediyoruz. Böylece organ ve kan naklinin süresini kısaltıyor ve hayat kurtarabilen değerli zamandan tasarruf ediyoruz.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınızı bize şahsen yöneltmek veya ücretsiz ve durumunuza özel bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Ana sayfaya geri dönünüz