Selanik’ten (Yunanistan) tıbbi nakil hizmeti

Bir kaç gün önce hava ambulans merkezi Yunanistan’a gitti: Selanikli yaşlı bir hastanın pelvik kırığı ve endişelendiren onkolojik bulgular nedeniyle acilen tedavi için uçakla Almanya’ya gitmesi gerekiyordu. Elbette Selanik’teki (Yunanistan) hastaneden Frankfurt am Main’de bulunan Nordwest (Kuzeybatı) hastanesine yurt dışından tıbbi nakil hizmetini tek elden organize ettik. Yunanistan’ın en büyük ikinci havaalanı olan Selanik’teki Makedonia havaalanında, uygun bir ambulans Jets Bombardier Learjet 55 hazır edildikten sonra hastaya yurt dışından tıbbi nakil hizmetinin tamamında en iyi tıbbi bakımı sağlayabilmek için kara transferi için de yoğun bakım donanımlı özel bir ambulans aracı tedarik ettik. Hastamız ertesi gün özenli bir şekilde Alman hastanesine vardıktan sonra tedavisine ara vermeden devam edildi.

Rücktransport von Thessaloniki (Griechenland)

Hastanızı, tedavi için Almanya’ya veya ülkesine transfer etmek istediğinizde, tıbbi nakil hizmetimiz her an size destek olmaya hazırdır. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz sayesinde, sadece birkaç saat içinde hastaya uygun hava ambulansını sağlayabilmek için dünya çapında bağlantılarımız vardır.

Siz de tıbbi nakil hizmetimizden faydalanmak isterseniz, 365 gün hizmetinizdeyiz ve en kısa süre içinde tıbbi nakil hizmetini organize ediyoruz. Ücretsiz ve bağlayıcı olmayan bir teklif almak için bizi günün 24 saatinde arayabilirsiniz. Bizi doğrudan arayabilir, e-posta gönderebilir veya iletişim formumuzu doldurabilirsiniz - size en kısa sürede ve ücretsiz dönüş sağlayacağız!

Bizimle iletişime geçin