Houston’a (ABD) VIP hasta transferi

Hava Ambulans Merkezi geçtiğimiz hafta bir Asya ülkesinin hükumet başkanının aile üyelerinden biri için Londra'dan (Birleşik Krallık) Houston'a (ABD) zorlu bir hava ambulans hasta transferi organize etti. Kronik hastamız, kendi ülkesinde sağlanamayan en iyi tedaviyi görmeliydi. Kız kardeşi hava ambulans merkezinin dünya çapında hasta transferi alanındaki uzmanlarını arayarak yoğun bakım donanımlı ambulans jetiyle ABD’ye hasta transferi organize edilmesini istedi.

VIP Krankentransport nach Houston (USA)

Tıbbi nakil hizmetinin organizasyonu

Her zamanki gibi hızlıca çalışmalara başladık ve hasta transferini kanıtlanmış ve maksimum hasta dostu yataktan yatağa prensibimize uygun olarak organize ettik. Sadece on saat içinde Londra’nın Biggin Hill Havaalanında bir Cessna Citation Sovereign tipi ambulans jeti hazırladık. Bu uluslararası havaalanı hızlı ve gizli VIP hava ambulans hizmetleri için idealdir, çünkü Londra Biggin Hill, iş ve hava ambulans uçuşları konusunda uzmanlaşmış bir havaalanıdır.

Hasta Londra’daki adresinden ambulansla alındı ve doğrudan havaalanına nakledildi. Oradan ambulans uçak ile ABD’ye nakledildi. Hava ambulansında maksimum güvenlik için hasta, uçuş boyunca tecrübeli bir doktor ekibin denetimindeydi. Teksas, Houston’daki G. Bush Kıtalararası Havaalanına vardıktan sonra hasta ambulans aracı ile varış hastanesine nakledildi ve güvenle Amerikalı doktorlara teslim edildi. Hastanın ailesi, hızlı ve güvenilir hizmetimizden ve hastanın komplikasyonsuz bir şekilde transfer edilebilmesinden çok etkilendi.

Sorunuz var mı?

Tıbbi nakil organizasyonu hakkında daha fazla bilgi ister misiniz? SSS bölümünde sizin için birçok yararlı bilgi derledik.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız varsa veya tıbbi nakil hizmeti için bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin