Faro'dan (Portekiz) tıbbi nakil görevi

Geçtiğimiz hafta Faro'dan (Portekiz) tıbbi nakil hizmeti için bir talep geldi. Bir İngiliz vatandaşı Hava Ambulans Merkezini arayarak 70 yaşındaki karısı için yurt dışından tıbbi nakil hizmeti talep etti. Eşi, Portekiz tatilleri sırasında kalçasını kırmıştı ve büyük zorluklarla acı içinde hareket edebiliyordu. Hastanın en iyi tıbbi tedavi ve rehabilitasyon için çok özenli ve bir an önce hava ambulansı ile memleketi Manchester’a (Birleşik Krallık) götürülmesi gerekiyordu.

Auslandsrückholung aus Faro (Portugal)

Hava Ambulans Merkezinin tıbbi nakil hizmetleri her zamanki gibi çok kısa sürede Faro Havaalanı’nda (Portekiz) uygun bir Bombardier Learjet 35 uçağı hazır bulundurdu. Faro Uluslararası Havaalanı Portekiz'in en büyük üçüncü hava trafik merkezidir ve popüler tatil beldesine olan yakınlığından dolayı genellikle Algarve Kapısı olarak anılır. Elbette yurt dışından tıbbi nakil hizmeti esnasında hastanın durumunu sürekli kontrol altında tutan deneyimli bir doktor ekibi hastaya eşlik etti. Kısa bir uçuş sonrasında, ambulans uçak, Manchester’a indi. Buradan hasta ambulans ile tedavi edileceği hastaneye götürüldüğü. Güvenli bir şekilde hastanenin doktorlarına teslim edildi.

Sorunuz var mı?

Tıbbi nakil organizasyonu hakkında daha fazla bilgi ister misiniz? SSS bölümünde sizin için birçok yararlı bilgi derledik.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız varsa veya tıbbi nakil hizmeti için bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin