Ambulans uçak hizmeti ile dünya çapında hasta transferi

Okuma süresi: 2 dakika

Dünyanın neresinde olursanız olun öngörülemeyen acil durumlar ve aniden ortaya çıkan rahatsızlıklar planlarınızı bozabilir. Birçok durumda uçak veya helikopter ile tıbbi nakil hizmeti gerekli olabilir. Bu gibi istisnai durumlarda Hava Ambulans Merkezi olarak, bilgi birikimimiz ve modern ekipmanlarımızla her zaman yanınızdayız.

Stetoskop

Vakit kaybetmeden, hızlı ve güvenilir hasta transferi: Uzun yıllara dayanan ulusal ve uluslararası tıbbi nakil alanındaki deneyimimize güvenin.

Size, ailenize ve arkadaşlarınıza dünyanın her yerinde yardım ediyoruz. Tüm sınırların ötesinde ihtiyacınız olan yardımı sizlere ulaştırıyoruz ve ihtiyaçlarınıza uygun hasta transferi organize ediyoruz. Yataktan yatağa hizmetimizle hava ambulans hizmetinin yanı sıra kalkış havaalanına giden ve varış havaalanından hastaneye yapılacak olan transferleri de organize ediyoruz ve sizi hiçbir şekilde organize işleri ile yormuyoruz. Hizmetlerimiz hakkında bilmek istediğiniz başka bir şey var mı? Lütfen bizi arayın veya e-posta yolu ile iletişime geçiniz.

Hava Ambulans Merkezi hasta transferi ile sizi evinize teslim edecektir

Hastanın sağlık durumuna, durumun aciliyetine ve uçuş mesafesine bağlı olarak, yakınlarınızı en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde eve ulaştırmak için farklı transfer yolları sunuyoruz.

  • Yolcu uçağı ile hasta transferi: Her zaman yoğun bakım transferi gerekmeyebilir. Hastanın sağlık durumu stabil ise, yolcu uçağı ile ekonomik tıbbi nakil hizmeti de makul bir seçenektir. Elbette uçakta yetkin bir sağlık personeli size eşlik edecektir.
  • Ambulans uçağı ile hasta transferi: Ambulans uçaklar orta ve uzun mesafeli acil hasta transferlerinde, hastanın durumu ağır ise kullanılır. Kapsamlı yataktan yatağa hizmetimiz sayesinde, hastayı hastaneden aldıktan sonra varış hastanesine transfer edene kadar yalnız bırakmıyoruz.
  • Helikopter ile hasta transferi: Ambulans helikopterler ancak kısa uçuş mesafelerinde transferin çok çabuk ve aksaksız gerçekleşmesi gerektiğinde kullanılır. Sizi doğrudan varış hastanesine yetiştiriyoruz.

Hava Ambulans Merkezi hasta transfer süresi boyunca yetkin tıbbi bakım sağlamaktadır. Sadece hava ambulans hizmetinizi üstlenmekle kalmıyor, yurt dışından tıbbi nakil öncesinde konsolosluklar, resmi kurumlar ve hastanelerle de sizin için iletişime geçiyoruz. Olası dil engelleri bizim için engel değildir. Şirketimizde birçok farklı dillerde çalışan arkadaşlarımız mevcuttur.

Sorularınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Günün 24 saati, pazar ve tatil günleri de dahil olmak üzere, telefonla, e-postayla veya iletişim formumuz aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.

Hasta transferi konusunda güvenilir adres: Hava Ambulans Merkezi

Kritik zamanlı hasta transferinde muhatabınıza güvenebilmeniz önemlidir. Biz yıllardır tıbbi havacılık alanında faaliyet gösteriyoruz ve size ihtiyacınız olan güveni ve deneyimi sunuyoruz.

Bize günün her saatinde ulaşabilirsiniz: Hava Ambulans Merkezi’nden profesyonel destek

Acil durumlar kolay kolay öngörülemez ve aniden meydana gelir - ancak Hava Ambulans Merkezi olarak her zaman hızlı ve profesyonel davranmaktayız. Bize günün her saatinde ulaşabilirsiniz. İster ambulans uçağında gerçekleşen kritik zamanlı bir transfer, ister yolcu uçağı ile hava ambulans hizmeti: Size güvenli bir hasta nakli için ihtiyacınız olan hizmeti sunuyoruz.

Sorunuz var mı?

Tıbbi nakil organizasyonu hakkında daha fazla bilgi ister misiniz? SSS bölümünde sizin için birçok yararlı bilgi derledik.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız varsa veya tıbbi nakil hizmeti için bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin