Dünyanın her yerinden Türkiye’ye tıbbi nakil hizmeti

Okuma süresi: 2 dakika

Siz planlar yaparken hayatın sizin için farklı planları olabilir. Güzel bir tatil hayali kurarken derhal Türkiye’ye tıbbi naklinizi gerektiren amansız bir hastalık ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dolayısıyla aniden hastalanmanız durumunda, yurt dışından tıbbi nakliniz gerekebilir. Önemli olan sadece tıbbi bakım değildir, aynı zamanda hastanın yanında ona güven ve destek verebilecek tanıdık bir insanın olmasıdır. Her hasta transferi kritik zamanlı acil bir transfer olması gerekmemektedir. Birçok hastamız yurt dışında bulunan özel kliniklerde tedavi olmak isterler veya yurt dışından hava ambulans hizmeti ile Türkiye’ye gelmek isterler.

Ambulans uçağı ile tıbbi nakil hizmeti

Eğer hasta yurt dışındaki bir klinikte tedavi edilmek istiyorsa, ancak tek başına seyahat edemiyorsa, ambulans uçağı ile nakledilir. Hastaya, acil durumlarda hızlı bir şekilde müdahale edebilmek ve uçuş sırasında, tıbbi bakım sağlamak için uzman sağlık personeli eşlik eder.

Yaygın olarak kullanılan bir ambulans uçağı: Learjet 35

Bombardier Learjet 35 çoğunlukla ambulans uçağı olarak kullanılan çok amaçlı bir uçaktır. Geniş iç kabini sayesinde hastaya bir refakatçi eşlik edebilir. Uçak aşağıdaki özelliklerle tanımlanabilir:

  • Nispeten kısa pistlerde dahi güvenli iniş yapabilmesi
  • Hastanın varış noktasının yakınlarına kadar nakledilebilmesi
  • Avrupa hastanelerinin yoğun bakım ünitesi ile eşdeğer en modern tıbbi ekipmana sahip olması
  • Hasta ile birlikte bir refakatçiyi alabilecek kadar yer olması
  • Tıbbi ekipmanın hastanın durumuna göre seçilmesi

Türkiye’ye tıbbi nakil hizmetiniz için tam kapsamlı hizmet

Yurt dışından tıbbi nakil hizmeti her gün yapılan bir şey değildir. Bu nedenle hasta ve hasta yakınları için hava ambulans hizmeti talebi oluşturmayı oldukça kolaylaştırdık. Merkezimiz en önemli verileri kaydeder. Yabancı dil bilen uluslararası ekibimiz resmi kurumlar ve hastanelerle iletişime geçer ve sizin için ücretsiz ve bağlayıcı olmayan bir teklif oluşturur. Amacımız tıbbi nakil hizmetini tek elden gerçekleştirmek ve hasta ve hasta yakınlarını uçuş işlemleri gibi prosedürlerden uğraştırıcı bir yükten kurtarmaktır.

Daha fazla tıbbi nakil olanakları

Yolcu uçağı ile yatarak nakil:

Bulguların izin vermesi durumunda, ambulans uçağın yanı sıra yolcu uçağında da tıbbi nakil hizmeti gerçekleştirilebilir. Yolcu uçağına, diğer yolcuların göremeyeceği bir yere, özel bır sedye yerleştirilir. Uçak indikten sonra varış hastanesine transfer edilecek olan hastaya bir doktor ve bir ilk yardım asistanı eşlik eder. Elbette hasta yakınları talep üzerine bu uçuşa eşlik edebilir.

Medikal eskort: Stabil hastalar için oturarak tıbbi nakil hizmeti

Neyse ki her hastanın sağlık durumu yatarak nakli gerektirmez. Uzun süre tek başına oturabilen stabil hastalara Türkiye’ye tıbbi nakil sırasında tecrübeli doktorlar eşlik eder.

Ambulans helikopteri: hızlı ve güvenilir

Kaza sonrasında veya ağır hastalıklarda çoğunlukla iyileşmek için zaman en önemli faktördür. Türkiye’de ne kadar hızlı tedaviye başlanırsa, hasta için iyileşme olanağı o kadar yüksektir. Acil bir durumda tam tıbbi donanımlı bir helikopter her an göreve hazırdır. Yurt dışından tıbbi nakil hizmetinde kullanılan ambulans helikopterleri stratejik olarak dünyanın her yerinde konuşlandırılmıştır. Kusursuz bir lojistik ağ sayesinde yurt dışından tıbbi nakil hizmetleri sadece bir saat içinde gerçekleştirilebilir.

Tıbbi nakil hizmeti: Dünyanın her yerinden hastayı evine getiriyoruz

Maceraperest misiniz ve coğrafi sınırların ötesine geçmeyi seviyor musunuz? Biz seviyoruz! Dünyanın her yerine hava ambulans hizmeti ve tıbbi nakil hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Sizi Afrika, Amerika, Asya, Orta veya Güney Amerika’dan evinize veya hava ambulans hizmeti çerçevesinde istediğiniz hastaneye getiriyoruz.

Yurt dışından tıbbi nakil hizmetini nasıl talep edebilirsiniz:

  1. Merkeze başvurma (telefon, e-posta veya iletişim formu aracılığıyla)
  2. Hastanın bilgileri ve sağlık durumunun kaydı
  3. En ideal hasta nakil şekli konusunda soruların açıklığa kavuşturulması
  4. Tıbbi nakil hizmetinin tüm detaylarının içeren bireysel ve bağlayıcı olmayan bir teklifin hazırlanması
  5. Teklifin onaylanması
  6. Gerekli tüm izinlerin alınması
  7. Türkiye’ye hastanın tıbbi nakli

Sorunuz var mı?

Uçak ile tıbbi nakil organizasyonları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Tıbbi nakiller hakkında çok sayıda bilgiyi SSS başlığı altında sizin için derledik.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız varsa veya tıbbi nakil hizmeti için bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin