Ambulans uçağın donanımı

Birçok ambulans uçağın iç donanımı bir hastanenin yoğun bakım ünitesine benzer. Hastaların taşındığı bir veya - daha büyük uçaklarda - birkaç adet mobil hasta yatağı veya sedye ve hastanın yaşam belirtilerini sürekli olarak analiz eden ve gerekirse alarm çalan, sayısız ses çıkartan ve yanıp sönen tıbbi cihazlar.

Ambulans uçağın bireysel donanımına solunum cihazları ve monitör sistemleri, kalp destek pili ve defibrilatör sistemleri ile infüzyon cihazları ve ilaç tedariki dahildir. Adrenalin, propofol, beta-bloker, heparin gibi antikoagülanlar (kan sulandırıcıları) ve diğer birçok acil durum ilaçları her hava ambulansında yeterli miktarda mevcuttur. Ambulans uçaktaki bu çeşitli ekipman sayesinde durumu ağır olan solunum cihazına bağlı hastalar için dahi tıbbi nakil hizmetini güvenli ve kısa süre içinde gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca: Hava ambulans hizmeti öncesinde tıbbi ekipman ve getirilecek olan ilaçlar hastanın sağlık durumuna uygun şekilde ayarlanır. Bu şekilde, hastanın maksimum tıbbi güvenliğini ve en iyi bakımını sağlıyoruz.

Ambulans uçağının iç görünüşü

Sorunuz var mı?

Tıbbi nakil organizasyonu hakkında daha fazla bilgi ister misiniz? SSS bölümünde sizin için birçok yararlı bilgi derledik.

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız varsa veya tıbbi nakil hizmeti için bağlayıcı olmayan bir teklif almak isterseniz bizi günün her saatinde arayabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin